Welkom op de website van R.A.G Football Academy      

Introductie


Voetbal voor iedereen is het motto achter de drijvende kracht achter dit jonge initiatief. 

Op gericht door drie ambitieuze jonge mannen die door hun jarenlange ervaring de passie voor het voetbal spel en hun ambities en kennis met elkaar hebben gecombineerd. Het doel om binnen het jeugd en amateurvoetbal een verschil te maken in de persoonlijke ontwikkelingen van jonge kinderen tot en met 14 jaar. Daarnaast willen zij talententeams samenstellen van de leeftijdscategorie van 14 tot 18 en 18 tot 22 jaar. Daarom werkt R.A.G Football Academy met ervaren trainers en maakt gebruik van videoanalyses.
  
R.A.G Football Academy heeft voor prestatie en recreatief voetballen de benodigde faciliteiten en kennis in huis, maar voorop staat het plezier in het spelletje!! Tijdens de opleiding zullen de technische en mentale ontwikkelingen van de deelnemers worden gemonitord en worden de ouders bij dit proces betrokken. Daarom durft R.A.G Football Academy de pionier te zijn en deelnemers vanaf 3+ toe te laten.

Door een groot netwerk binnen het professionele en amateur voetbal kan R.A.G Football Academy een verbinding maken met clubs waar het talent van kind en jong volwassenen goed tot zijn recht zou kunnen komen. Iedereen wilt toch een winnaar zijn? De trainers van R.A.G football Academy kennen deze emoties als geen ander. Uit onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is aan professionele begeleiding van elftallen binnen de jeugd afdelingen van de amateurclubs en daar is nu een antwoord op gekomen.                    
                             

                     RAG Football Academy

De trainingen van R.A.G. Football Academy worden op het complex van Rijnmond Hoogvliet Sport gegeven. Rijnmond Hoogvliet Sport is gevestigd aan de Botreep 21 3192PC Hoogvliet. Voor datum en tijden van de trainingen en ander nieuws houden we u via de nieuwspagina op de hoogte. Meer weten over het R.A.G. team? Klik hier. Passie * ambities * plezier * talent * winnaar


E-mailen