Welkom op de website van R.A.G Football Academy      

Nieuws     


De verkoop van onze pakketten gaan vanaf nu van start.

Vanaf nu zijn onze trainingspakketten beschikbaar. Dit is de kans voor de ontwikkeling van uw kind. Plezier staat voorop, maar wij willen in onze trainingen ontdekken waartoe talent en motivatie uw kind kan brengen. Wij zullen er alles aan te doen op een verantwoorde manier het maximale uit uw kind te halen. Klik hier om naar de pakketten te gaan. 


Pre Season

Wil jij tijdens de zomerweken fit blijven. Wil jij aan start van een nieuw seizoen een voorsprong hebben op jouw concurrenten? RAG Football Academy maakt dit mogelijk door onze Pre Season trainingen. Door de begeleiding van onze ervaren trainers zal niet alleen jouw conditie intact blijven, maar wordt er ook gekeken naar verbeterpunten. De trainingen zijn vanaf zaterdag 5 juni tot en met de start van het nieuwe seizoen. Klik hier het programma van juni en juli. Voor een strippenkaart van slechts € 50,- krijg je 10 lessen waarin je klaar wordt gestoomd voor het nieuwe seizoen. Bestel jouw Strippenkaart hier. Losse lessen zijn ook mogelijk. Voor €5,- per les doe je al mee met de Pre Season training. De leeftijd om deel te nemen aan de Pre Season trainingen is 16 jaar.Lespakketten

R.A.G Football Academy maakt de lespakketten bekend welke te volgen zijn vanaf 29 augustus 2021. Elke pakket bestaat uit zorgvuldig samengesteld lesmateriaal per leeftijdscategorie. 
Klik hier voor meer info en schrijf je in.
                 


E-mailen